Ljetnja škola „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi“ – Šesti dan

Šesti dan ljetnje škole „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi“ učenice su provele radeći u prirodi. Domaćin škole, mr Olga Pregl povela je djevojke u obilazak brda Pohorje gdje su imale interaktivnu radionicu i sumirale utiske dosadašnjeg rada.

Kako malim preduzetničkim koracima postići velike rezultate, način upotrebe raznih marketinških i prodajnih alata, različiti biznis modeli samo su neke od tema koje su u prethodnim danima mlade preduzetnice bile u prilici da čuju.

„Veoma sam zadovoljna dosadašnjim tokom ove ljetnje škole. Svakog dana stičemo neka nova znanja koja nam prenose uspješne poslovne žene. Slobodno vrijeme koje provodimo zajedno je takođe kvalitetno i ispunjeno, a to poboljšava našu kreativnost i koncentraciju tokom vremena za rad“, izjavila je jedna od učesnica škole iz Nikšića, Nataša Mijatović.

Prema riječima učesnice Marijane Jovović, od velikog značaja za kvalitet radionica je i stručnost mentora: „Radionice su izuzetno kvalitetne, vlada odlična atmosfera. Ono što bih posebno istakla je činjenica da radimo sa veoma stručnim profesoricama koje nam nesebično dijele svoja znanja i savjetuju kako i šta možemo primjeniti u cilju unapređenja razvoja preduzetništva u Crnoj Gori“.

U narednim danima učesnice će nastaviti sa radom na svojim biznis modelima. nakon čega će uslijediti predstavljanje istih po grupama i proglašenje pobjednika.