Prezentacija projekta 360° View Montenegro

 Prezentacija projekta 360° View Montenegro održaće se u četvrtak, 21. decembra u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis.

Projekat 360˚ View Montenegro koristi najsavremenije metode prezentacije ponude na online portalu, preko interaktivne 3D mape Crne Gore, na kom se nalazi video sadržaj u 360˚ video produkciji. Na ovom portalu, odnosno 3D mapi biće objedinjena turistička ponuda, a korisnicima će biti omogućeno i da se virtuelno prošetaju Crnom Gorom i vide sve njene ljepote izbliza. 360˚ video prezentacije će biti dostupne i na Youtube-u i Facebook-u.

Cilj događaja je detaljno predstavljanje projekta radi lakšeg razumijevanja, kao i povezivanje relevantnih institucija, partnera, investitora , zainteresovanih turista i korisnika usluga radi što veće informisanosti i stvaranja poslovne mreže, kao i unapređenja i promocije turističke ponude Crne Gore.

Prezentaciji će prisustvovati predstavnici relevantnih ministarstava, predstavnici Opštine Nikšić, Lokalne i Nacionalne turističke organizacije, istaknuti privrednici i civilni sektor.

Događaj će se održati u Multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis sa početkom u 11 časova.