Prijavite se za učešće na radionici “Focus on looking beyond boundaries – EU support for SMEs”

U ime Evropske Komisije, BeSME projekat poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na radionici “Focus on looking beyond boundaries – EU support for SMEs”, koja će se održati u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis.

Prvi dio radionice biće posvećen prezentaciji Horizon 2020, EU programa za finansiranje istraživanja i inovacija. Predstavljajući niz operativnih sredstava, H2020 pomaže u dostizanju globalne konkurentnosti u nauci, industrijskom liderstvu i savladavanju društvenih izazova. Takođe, biće predstavljene ključne inovacije koje će karakterisati EIC Accelerator.

Tokom drugog dijela radionice diskutovaće se o Enterprise Europe Network kao sredstvu koje vam može pomoći da inovirate, rastete na internacionalnoj skali i dijelite dobre prakse.

Radionica će biti održana u srijedu, 30. oktobra, sa početkom u 08 časova, a agendu možete pronaći na ovom linku.

Predavanja će biti na engleskom jeziku, a za sve zainteresovane biće obezbijeđen simultani prevod.

Za učešće se možete prijaviti putem aplikacionog obrasca, koji možete pronaći na ovom linku, a za sva eventualna pitanja možete poslati upit na email: eu-montenegro.project@expertisefrance.fr ili pozovati na broj  +382 69 210 096.

BeSME

Radionica se organizuje u saradnji sa IPC Tehnopolis, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom nauke i Privrednom komorom Crne Gore, a projekat sprovodi Expertise France u saradnji sa Bpifrance i Business France.