Sarajevo Unlimited 2018: Otvoreni poziv za startapove

Tehnopolis je po drugi put zaredom partner Sarajevo Unlimited foruma, najvećeg foruma za inovacije, preduzetništvo i tehnologiju u regiji jugoistočne Evrope! Pozivamo sve startapove da iskoriste ovu sjajnu priliku i prijave se za Start-Up Battle do 12. oktobra! 

Više informacija je u zvaničnom pozivu u nastavku.

Mamma mia, here we go again! My my, how can we resist you?
My my, just how much we’ve missed you?

 

Kao što vidiš, mi znamo naše ABBA štivo napamet. Da li i ti poznaješ jednako dobro impuls svog start-upa?

Pokaži nam to na Sarajevo Unlimited forumu 2018!

Fantastičan je osjećaj ugostiti grupu mladih preduzetnika/ca koji hrabro vode svoje svakodnevne bitke sa tržištem i sa svim izazovima sa kojima se suočavaju. Voljeli bismo da iz prvih redova čujemo i vidimo magiju tvog start-upa; iz tih razloga te pozivamo da nas oboriš sa nogu i prijaviš se na naš Start-Up Battle i izazoveš na start-up dvoboj svoje vršnjake i vršnjakinje!

Već treću godinu, Start-Up Battle je sastavni dio Sarajevo Unlimited foruma, najvećeg foruma za inovacije, preduzetništvo i tehnologiju u regiji JI Evrope, te čini našu najblistaviju pozornicu.

Sarajevo Unlimited je trodnevni događaj, a ove godine se odvija od 05. do 07.11.2018. godine na pet lokacija u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Posljednjih par godina, startapovi i njihovi okružujući ekosistemi su promijenili tkivo moderne ekonomije. Iz tog razloga nam je važno da kroz Sarajevo Unlimited pružimo prostor za startapove da rade zajedno, takmiče se, prezentuju, kreiraju, uče, stvore konekcije, pronađu investitore, dobro se zabave i osvoje srca publike, ali i značajne fondove.

Šta nudimo? „The winner takes it all“ kao što bi rekla ABBA, ili tačnije novčani fond od €2,500, šansu da upoznaš svog narednog investitora, mentorstvo, besplatne edukativne radionice, priliku da se uvežeš sa institucijama, korporacijama, hubovima, akademskom zajednicom, top menadžmentom kompanija iz preko 20 zemalja, kao i preko 100 kompanija iz NR Kine, koja je i ovogodišnja partnerska zemlja Sarajevo Unlimited-a! Startapovi iz Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke Republike, Estonije, Hrvatske, Kosova*, Latvije, Litvanije, Mađarske, Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije mogu aplicirati.

Online aplikaciju možete pronaći ovdje: bit.ly/StartupSU18

Krajnji datum za prijave je 12. oktobar 2018. godine do 0:00 sati.  

Izabrani startapovi će biti kontaktirani putem e-maila najkasnije do 14. oktobra 2018. godine. Smještaj i obroci za izabrane startapove tokom tri dana trajanja foruma će biti pokriveni od strane organizatora. Putni troškovi neće biti pokriveni od strane organizatora. Radni jezik Foruma i StartUp Battle-a je engleski. Za dodatne informacije nam se slobodno obrati putem e-maila na info@weareunlimited.ba