Sastanak sa predstavnicom firme BEPCO: Utvrđeni modaliteti saradnje

Pomoćnica direktora IPC Tehnopolis Vanja Zorić Šundić i menadžer za upravljanje projektnim aktivnostima i razvoj preduzetništva Aleksandar Janičić prisustvovali su danas u Tehnopolisu sastanku sa menadžerkom za razvoj poslovanja belgijske firme BEPCO na teritoriji Zapadnog Balkana, Marselom De Oliveirom, koja je aktivna u Francuskoj, Njemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Poljskoj i Španiji.

De Oliveira je predstavnicima Tehnopolisa prezentovala portfolio usluga koje kompanija BEPCO nudi, kao i aktivnosti koje ova kompanija sprovodi u regionu. Jedna od ključnih tema razgovora bilo je dalje povezivanje Tehnopolisa i Creative France i razvoj saradnje u oblasti  inovacija i preduzetništva, mogućnosti promocije ove organizacije na događajima koje Tehnopolis organizuje, te otvaranje crnogorskog tržišta za razvoj inovativnih proizvoda u oblasti poljoprivrede.

Na sastanku su utvrđeni modaliteti buduće saradnje, kao i aspekti promocije i povezivanja ove kompanije sa Privrednim klubom IPC Tehnopolis.