Tehnopolis organizuje prvi Kamp za mlade preduzetnike

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis u periodu od 20. do 22. jula organizuje prvi Kamp za mlade preduzetnike na Vučju, Nikšić.

Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude iz Crne Gore koji imaju od 17 do 20 godina i koji žele da razviju osnovne preduzetničke vještine, nauče da razmišljaju i djeluju kao preduzetnici, da se prijave za prvi Kamp za mlade preduzetnike koji Tehnopolis organizuje u periodu od 20. do 22. jula na Vučju, Nikšić!

Eminentni stručnjaci će voditi radionice i govoriti o preduzetništvu, uticaju savremenih tehnologija na svakodnevni život, startapovima i metodologiji izrade biznis planova. Dodatno, mladi, uspješni preduzetnici će podijeliti sa učesnicima svoje poslovne priče i pokazati im na sopstvenom primjeru da se vjera u sopstvenu ideju,  odnosno ulaganje u sebe i razvoj svojih biznis vještina isplati. Osim toga, na događaju će biti prezentovane i aktivnosti biznis inkubatora i coworking prostora IPC Tehnopolis.

Učesnici Kampa koji pokažu interesovanje za dalji razvoj svoje ideje, dobiće tehničku podršku Tehnopolisa u tom procesu.

Prijave sa naznakom „Za kamp za mlade preduzetnike“ slati na mejl jelena.tehnopolis@gmail.com najkasnije do 25.06.2018. Uz prijavu je potrebno dostaviti i motivaciono pismo i CV, nakon čega će Komisija IPC Tehnopolis kontaktirati odabrane polaznike.