Treći dan EU Coworking konferencije u Dablinu: Coworking prostor uskoro u Tehnopolisu

Trećeg dana EU Coworking konferencije koja se održava od 08. do 11. novembra 2017. u Dablinu, Republika Irska predstavnici IPC Tehnopolis Đorđije Brkuljan i Aleksandar Janičić su posjetili dio coworking prostora u Dablinu kako bi vidjeli dobre primjere prakse koji bi se mogli primijeniti u prvom coworking prostoru u Nikšiću u prostoru IPC Tehnopolis. Dodatno su prisustvovali coworking pitching takmičenju.
EU Coworking konferencija će biti zvanično završena večeras svečanim koktelom.
U toku prethodna 3 dana konferencije predstavnici IPC Tehnopolis su predstavili svoju instituciju međunarodnim akterima, upoznali se sa radom coworking prostora i umrežili se sa velikim brojem međunarodnih organizacija i eksperata u cilju buduće saradnje u coworking prostoru u Nikšiću.
Učešće na navedenoj konferenciji je bilo izuzetno značajno zbog transfera znanja od strane medjunarodnih eksperata, primjera najbolje prakse u EU, kao i umrežavanja sa ključnim međunarodnim akterima u navedenoj oblasti.
Sve navedeno će poslužiti kao veoma značajna osnova za skoro uspostavljanje coworking prostora u IPC Tehnopolis u prvom kvartalu 2018. Godine.